V první řadě jsme moc rádi, pokud máš o naší aplikaci zájem a chtěl/a bys ji používat na své oblíbené stěně. 

Kde nyní jsme?

V současné době spolupracujeme s několika stěnami - aktuální seznam nalezneš na home page naší webové aplikace ClimbLife Rating. Ty, které s námi ještě nespolupracují bychom rádi přesvědčili, aby začali. Jednak kvůli skvělým lezcům, jako jsi Ty, ale i kvůli výhodnám, co ClimbLife Rating přinese jim. 

Momentálně spolupracujeme s několika stěnami a u některých stěn máme k dispozici data o cestách, které u nás můžeš hodnotit. Tam, kde nebyla zahájená plná spolupráce nemáme cedulky. Nicméně pokud máme k dispozici veřejná data o cestách, můžeš je hodnotit a přidávat do deníčku i když se stěnou ještě nemáme navázanou plnou spolupráci. Rozdíl je tedy v tom, že pouze u stěn, kde máme plnou spolupráci najdeš naše cedulky s QR kódy, které můžeš skenovat, u dalších stěn, co jsou v aplikaci můžeš cesty hledat podle názvu a pak je ohodnotit úplně stejně. 

Je ClimbLife Rating pro lezecké stěny výhodný?

Věříme, že naše aplikace a hlavně její admin systém stěnám mohou opravdu hodně pomoci a to hlavně v tom, aby věděli, jaké cesty jsou populární, které jsou naopak nevyužívané a jací lezci (z hlediska obtížností) se u nich pohybují. Díky tomu mohou stěny optimalizovat svou nabídku a zajistit lepší vyžití lezcům, ale hlavně optimálně používat všechny své linie ke stavbě cest, které mají své publikum. Náš admin systém v budoucnu stěnám nabídne i management jednotlivých linií, plánování cest z hlediska sundavání a nandavání, ale i management chytů. 

Snažíme se stěnám tyto benefity vysvětlovat a získávat je pro náš systém sami. Na světě nicméně neexistuje lepší prodejní metoda než osobní doporučení - proto bychom Tě chtěli poprosit, pokud chceš na své oblíbené stěně ClimbLife Rating používat, dej jim o tom prosím vědět. Napiš klidně i nám, abychom se na ně obrátili. Věříme, že to půjde snadněji, když i od svých zákazníků uslyší, že mají o systém zájem. 

 


Anežka z ClimbLife

Zpět na přehled článků